Hoppa till innehåll

Lucky Block – Den nya innovativa kryptolotteriplattformen alla snackar om

  • av
Lucky Block – Den nya innovativa kryptolotteriplattformen alla snackar om

Lucky Block (LBLOCK) är ett unikt blockchain-protokoll som syftar till att ersätta traditionella lotterisystem. Sedan LBLOCK officiellt lanserades på den decentraliserade börsen PancakeSwap den 26 januari har kryptons värde stigit lavinartat. Kryptolotteriplattformen skrev historia den 17 februari efter att det bara tog tre veckor att nå ett börsvärde på 1 miljard dollar. Detta gjorde LBLOCK till det snabbast växande kryptoprojektet – någonsin!

Tack vare sina snabba utbetalningar och transparens tillåter LBLOCK-krypton med sin slumptalsgenerator en sömlös utbetalningsprocess och utbyte av tillgångar mellan olika spel. Ett av kryptovalutans huvudfokus är att utveckla transparens och rättvisa i spelvärlden. Därav skapandet av ett lotterisystem där varje spelare har en bättre chans att vinna tillsammans med att erbjuda en investeringsstrategi för kryptoälskare.

Vad är Lucky Block (LBLOCK)?

Konceptet med Lucky Block är att revolutionera den globala lotterisektorn genom att använda två spirande teknologier – blockchain och så kallade smarta kontrakt.

Genom användandet av dessa teknologier kan hela lotterisektorn fungera på ett sömlöst decentraliserat sätt. Lucky Block genererar sina resultat autonomt istället för att förlita sig på centraliserade organ som traditionella lotterispel gör. Detta genom de smarta kontrakten som används. Smarta kontrakt genererar nämligen slumpmässiga resultat som garanterar både rättvisa, integritet och legitimitet. Med andra ord kan man vara säker på att inga spelresultat är riggade. Något som annars tenderar att oroa spelare, både på landbaserade och nätbaserade casinon.

Dessutom behåller många traditionella lotterispel ofta en stor andel av de insamlade intäkterna, snarare än att pengarna delas ut till spelarna. Även detta slopas med hjälp av Lucky Block då en betydligt högre andel av alla intäkter allokeras till jackpottar. Med det sagt finns det även större priser att kamma hem genom detta lotteri drivet av blockchain och smarta kontrakt.

Än så länge har den första dragningen på lotteriet Lucky Block inte inträffat, men spänningen är olidlig. Den förväntar sig nämligen ha några riktigt stora vinnare. Kryptovalutaplattformen lanseras den 21 mars och dragningen förväntas äga rum inte så lång tid efter.

LBLOCK listades på PancakeSwap i januari

Lucky Block har sedan en rätt lång tid tillbaka varit på tapeten tack vare sina innovativa teknologier. Det var dock först i januari som LBLOCK listades på PancakeSwap, en av de mest populära DEX:erna för BEP-20-tokens. Lanseringen på PancakeSwap var redan flyttad med två veckor på grund av den höga efterfrågan på denna billiga kryptovaluta. Hajpen i medier hade redan fångat investerares uppmärksamhet och det har knappast förändrats sedan dess lansering på den decentraliserade börsen.

Så om du letar efter en av de mest innovativa och framtidslovande kryptovalutorna att investera i 2022 kan Lucky Block och dess blockchain-lotterikoncept vara värt att överväga. Med sitt lanseringspris på endast 0,00021 USD per mynt och ett ungefärligt börsvärde på 5 miljoner USD kan du skaffa Lucky Block på Pancakeswap medan projektet fortfarande är nytt och eftertraktat. Inte nog med det så förväntas Lucky Block listas på Binance, världens främsta kryptobörs, inom en snar framtid. I samband med att detta inträffar och allt fler får upp ögonen för detta revolutionerande lotterikoncept så kommer investeringar i LBLOCK vara ännu mer lönsamma än de redan är i dagsläget.